Ik vind het geweldig om jouw verhaal te vertalen naar dat ene mooie en persoonlijke product. Het is dan ook niet gek dat ik een winkel in Winterswijk heb waar ik precies dat aanbied: persoonlijke geschenken.

Mijn eigen glasatelier
Meer dan twintig jaar geleden begon ik mijn eigen glasatelier. Inmiddels zit ik met mijn winkel aan de rand van het centrum van Winterswijk. Daar help ik dagelijks mensen met het vinden van een uniek geschenk. Ik geniet ervan om echt met iets speciaals te komen. Mijn dag is pas echt goed als mijn klanten enthousiast zijn.

Achtergrondinformatie
Door mijn opleiding bij de Kunstacademie kon mijn creativiteit goed naar voren komen. Iedere dag werd er getekend en daar heb ik heel veel van profijt van in het werk dat ik nu doe. Ik leerde oa hoe ik mijn ideeën kon omzetten op textiele materialen. Dat komt nu goed van pas, omdat ik met zoveel verschillende materialen werk, met elk een eigen karakter.

De weg naar glasgraveren door middel van zandstralen
Mijn schoonvader had een Glasatelier in Ruinerwold. Na weer eens een gesprek met hem vroeg hij: “Waarom kom je dit niet eens proberen?”.

Ik besloot een dag mee te lopen en ik was meteen verkocht. Een jaar lang leerde mijn schoonvader me alles op het gebied van zandstralen. Zo leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Het werd tijd om zelf aan de slag te gaan. En dus startte ik in 1998 in Wijchen met een bedrijf aan huis, Glasatelier Wijchen. In 2002 verhuisde ik naar Eibergen en had ik opnieuw een bedrijf aan huis. Ik noemde het ‘Het Glasatelier’.

Uitbreidingen
In 2015 besloot ik om meer diensten aan te bieden. Er kwam een laser bij. Zo kon ik niet alleen op spiegels en glaswerk graveren, maar ook op andere materialen. Zoals hout, steen, kunststof, metaal en leer. De naam ‘Het Glasatelier’ dekte de lading niet meer. Tijd voor een nieuwe naam! Dat werd Bijzonder Gemaakt.

Winkel in Winterswijk
In oktober 2017 verhuisde ik met mijn winkel naar Winterswijk. Daar zit ik aan de rand van het centrum. Met ruim tachtig vierkante meter bied ik talloze ideeën en inspiratie voor bijzondere geschenken. Om een ander óf jezelf blij mee te maken. Kom je ook eens langs?