Valentijnsdag: Met liefde!

Je bevindt je hier:HomeBerichtenValentijnsdag: Met liefde!

Valentijnsdag: Met liefde!

Heb je het filmpje bekeken over de Valentijnsdag actie: met liefde?

https://youtu.be/D8__4MRGzRQ

Wat extra uitleg is wel op zijn plaats.

Wil je iemand verrassen? Ik maak met liefde een mooi persoonlijk geschenk. Heb je een ideetje, of juist geen idee wat je zou kunnen laten maken? Neem contact op dmv een email naar info@bijzondergemaakt.nl of bel of app me, dat kan naar 06-50614731.

In samenwerking met de bloemist Timmermans Mulder en de delicatessenwinkel Da’s Genieten kunnen we je compleet ontzorgen. Door bv een gegraveerde vaas met een prachtig boeket, een klein schaaltje met 1 bloem. Een snijplank met een persoonlijke boodschap laten vullen met lekkere hapjes of een bonbonschaal vol heerlijke bonbons.

Het leukste van dit alles is, je kunt het op 14 februari door ons laten bezorgen. Ik kom dan natuurlijk in vol ornaat. Heb je de foto gezien ;)? Dan breng ik het cadeau en als je wil, vertel ik ook jouw persoonlijke verhaal erbij. Helaas kan dat niet in het hele land, maar woon je in Winterswijk of in de directe omgeving, denk daarbij aan de cirkel: Rekken, Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde en Aalten, dan kom ik het met liefde brengen. Ik vraag daar een kleine vergoeding voor van €5,00.

Weet je al, dat je dit wel ziet zitten? Neem dan snel contact met me op. Dan bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Wil je compleet ontzorgd worden, dus met bv bloemen of bonbons bestel dit dan voor vrijdag 12 februari 12.00 uur!

Het is niet mogelijk om een tijd te reserveren, afhankelijk van de bestellingen maken wij een ronde. Op zaterdag 13 februari laten we weten hoe laat we er ongeveer zijn.

De komende 2 weken zal ik dagelijks Tips voor Valentijnsdag delen. Heb je andere wensen, neem dan contact met me op……er is heel veel mogelijk!!!!!

valentijnsdag

Het meest actuele nieuws

GESLOTEN VAN 22 T/M 30 AUGUSTUS 2022 Meer lezen
Workshop graveren dmv zandstralen en laser voor 2 personen Meer lezen
Op afspraak geopend vanaf 3 maart 2021 Meer lezen
Valentijnsdag: Met liefde! Meer lezen
Piet zet de winkel Bijzonder Gemaakt op z'n kop deel 15 Meer lezen

Workshops

Workshops vanaf €35,-

Bekijk workshop

Workshop tea for one

Bekijk workshop