Workshops

Je bevindt je hier:HomeWorkshops

Een persoonlijk cadeau wordt nog specialer als je het zelf maakt. Hoe leuk is het om kennis te maken met de techniek van zandstralen en je eigen artikel te creëren? Dat kan tijdens een workshop. Leuk voor een vriendinnendag, een reünie, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiedag. Kies bijvoorbeeld een schenkkan, een snoeppot, een vaas of een spiegel en graveer deze met je eigen ontwerp of logo. Heel geschikt voor beginners en gevorderden en hartstikke leuk om te krijgen.

Hoe verloopt een workshop graveren?
Zandstralen is een vak apart. Ik doe dit zelf al meer dan twintig jaar en weet dus alle kneepjes van het vak. Dat leer ik je graag tijdens een workshop. Ik begin altijd met een stukje theorie terwijl we koffie of thee drinken. Ik leg alles uit over het vak glasgraveur, de techniek en de apparatuur.

Daarna ga je zelf aan de slag. Je mag een gebruiksvoorwerp zelf graveren met je naam, logo of decoratie.

Maken we allemaal hetzelfde?
Alleen als jullie dat zelf willen. Het idee achter deze workshop is, dat iedereen iets maakt wat hij of zij zelf mooi vindt. Oftewel maatwerk. Elke deelnemer vertelt mij wat hij/zij wil maken, zodat als we straks met elkaar aan de tafel zitten, dat iedereen iets anders maakt. Kun je de ander verrassen met jouw ideeën.

Moet je heel handig zijn?
Nee, hoor. De één heeft weinig hulp nodig en kan zelf aan het werk. De ander heeft wat meer hulp nodig, en dan help ik een handje. Wat ik wel kan beloven is, dat iedereen met iets moois naar huis gaat.

Wanneer is de workhop?
De workshop graveren vindt plaatst op afspraak in het atelier van Bijzonder Gemaakt. Dit kan in de avonduren of de weekenden. Liever overdag? De datum wordt altijd in overleg gedaan.

Voor hoeveel mensen?
Deelnemen kan al vanaf twee personen.

Wat kost het?
Hoe duur de workshop precies is, is afhankelijk van het gekozen gebruiksvoorwerp. De prijzen zijn vanaf 30 euro per persoon. Dit is inclusief koffie met iets lekkers erbij en het voorwerp dat je hebt gegraveerd naar jouw eigen idee of ontwerp mag je natuurlijk houden.

Aanmelden of meer informatie?
Neem contact met me op.

Workshops vanaf €35,-

Bekijk workshop

Workshop tea for one

Bekijk workshop

Workshop wijnfles met glazen en glazendrager

Bekijk workshop